Grotezaag

Hupkes Houthandel Dieren BV is een zagerij schaverij gespecialiseerd in het produceren van zwaar bestek hout voor de Grond Weg en Waterbouw ( GWW ).

 

Op ons bedrijf in Dieren zijn wij in staat zeer grote kopmaten te zagen en te bewerken tot een lengte van 15 meter voornamelijk in de houtsoorten Azobé en Bilinga.

 

Behalve onze grote voorraad in gezaagd Azobé en kant en klaar Damwand hebben wij altijd een ruime sortering behakte Basralocuspalen, ook herzagen wij getrokken Basralocuspalen tot vierkante bezaagde palen. Ook voor ronde Cloeziana palen is Hupkes het goede adres.

 

Voor de openbare ruimte en tuin hebben wij in onze overdekte opslag een ruime sortering tuinhout, al of niet geschaafd. Dit komt uit rechtstreekse eigen import uit de groeigebieden in diverse houtsoorten zoals bijvoorbeeld Massaranduba, Itauba, Mukulungu, Ipe, Cumaru, Angelim Vermelho, etc.

 

Onze schaverij kan desgewenst afwijkende profielen aan het hout slaan en onze bewerkings afdeling staat ter beschikking voor allerhande maatwerk zoals en snuiten, kepen, gaten boren, vellingkanten trekken , liplassen en montage. Alle producten kunnen naar wens met of zonder FSC® certificering worden aangeboden.

 

Ons verkoop team staat klaar om Uw vragen te beantwoorden

Email: